Business First Class

 

Πρόγραμμα "Ανταμοιβής πελατών" 2012

Στο "Jennifer" Home-Hotel δίνουμε προτεραιότητα στην διατήρηση ουσιαστικών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε ένα σύστημα επιβράβευσης που απευθύνεται στους εταιρικούς πελάτες του Ξενοδοχείου μας, προσφέροντας σας μία σειρά από προνόμια, έχοντας ως σκοπό να σας ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Το σύστημα αυτό το ονομάσαμε "Business First Class" και λειτουργεί με το σύστημα των πόντων που αποδίδονται με την διαμονή στο Ξενοδοχείο και την κατανάλωση προϊόντων που μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενη παραγγελία σας.

Το πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών είναι επίσης το "ευχαριστώ" και η ανταμοιβή μας σε εσάς, τους πιστούς πελάτες μας.

Πως λειτουργεί το Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών:

Πιστώνουμε στον Λογαριασμό σας το 4% σε πόντους για κάθε ευρώ της αξίας μιας διανυκτέρευσης, χρήσης των υπηρεσιών μας ή κατανάλωσης προϊόντων. Κάθε πόντος αξίζει €1 που σημαίνει ότι σας επιστρέφουμε το 4% της τιμής του προϊόντος ή των υπηρεσιών. Τους πόντους μπορείτε να τους εξαργυρώσετε στην αμέσως επόμενη συναλλαγή σας με την επιχείρηση.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα:

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν μόνο εταιρικοί πελάτες που επισκέπτονται το Ξενοδοχείο για επαγγελματικό λόγο και εκδίδεται τιμολόγιο. Θα πρέπει επίσης να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 3 διανυκτερεύσεις ανά έτος στο Ξενοδοχείο.

Minimum και maximum προϋποθέσεις:

 • Δεν απαιτείται η συμπλήρωση ενός ελάχιστου αριθμού πόντων για να τους εξαργυρώσετε.
 • Δεν απαιτείται ελάχιστο  ποσό αγορών για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας.
 • Δεν υπάρχει ανώτατο όριο στον αριθμό πόντων που μπορείτε να εξαργυρώσετε ανά παραγγελία.

Σύσταση πελατών:

Από την στιγμή που είστε ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας θα θέλαμε να μας συστήσετε σε γνωστούς. Για το λόγο αυτό σας προσφέρουμε ως κίνητρο για κάθε νέο πελάτη που συστήνετε να κερδίζετε 30 πόντους εσείς και 30 πόντους ο νέος πελάτης. Προϋπόθεση ο νέος πελάτης να πραγματοποιήσει το ελάχιστο 3 διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο.

Προϊόντα που κερδίζουν παραπάνω πόντους:

Αυτήν την στιγμή όλες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα κερδίζουν το 4% της αξίας τους. Στο μέλλον πιθανόν να διαφοροποιήσουμε μερικά προϊόντα ή υπηρεσίες.

Ενημέρωση πόντων:

Οι πόντοι σας κρατούνται στον λογαριασμό σας στο αρχείο μας. Είμαστε στην διάθεση σας να σας ενημερώσουμε ανά πάσα στιγμή για το σύνολο των πόντων σας και να σας εκτυπώσουμε την κίνηση του λογαριασμού σας.

Εξαργύρωση πόντων:

Σε κάθε σας συναλλαγή θα σας ενημερώνουμε για τους πόντους σας και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πόσους από αυτούς θέλετε να εξαργυρώσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνολο, μέρος ή καθόλου εάν προτιμάτε να τους αφήσετε να αυξάνονται και να τους χρησιμοποιήσετε στο μέλλον για να αγοράσετε κάτι πιο ακριβό. Η επιλογή είναι δική σας. Με τους πόντους μπορείτε να αγοράσετε την διαμονή σας, υπηρεσίες που προσφέρονται στο Ξενοδοχείο, προϊόντα από το Καφέ-μπαρ ή το εστιατόριο, όπως επίσης και προϊόντα και υπηρεσίες από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Λήξη πόντων:

Οι πόντοι ισχύουν για 180 μέρες από την ημερομηνία καταχώρησης και μετά μηδενίζονται.

Πόντοι για είδη που αγοράζονται με εξαργύρωση πόντων:

Πόντους κερδίζετε για κάθε είδος που αγοράζετε ασχέτως του τρόπου πληρωμής. Οι πόντοι που εξαργυρώνονται είναι στην ουσία τρόπος πληρωμής.

Επιπλέον προνόμια:

 • Δωρεάν διανυκτερεύσεις με την εξαργύρωση πόντων.
 • Δωρεάν Internet.
 • 25% έκπτωση στο Καφέ-Μπαρ. ( Ισχύει για τις καταναλώσεις από 7:30πμ έως 10:30μμ )
 • 5% έκπτωση στο εστιατόριο.   ( Ισχύει για τις καταναλώσεις από 7:30πμ έως 10:30μμ )
 • Late check out μέχρι της 2:00μμ κατόπιν διαθεσιμότητας.
 • Προτεραιότητα σε λίστα αναμονής.
 • Δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένου δωματίου κατόπιν διαθεσιμότητας.
 • Προνομιακές τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου από την Sixt rent a Car.
 • Προνομιακές τιμές μαθημάτων Αγγλικής Γλώσσας από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "krasopoulou" my school.

Όροι χρήσης:

 • Οι πόντοι απονέμονται και χρησιμοποιούνται μόνο για αγορές που γίνονται στην Επιχείρηση μας.
 • Οι πόντοι απονέμονται μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες.
 • Οι πόντοι δεν μπορούν να μεταβιβαστούν μεταξύ χρηστών.
 • Οι πόντοι δεν μπορούν να ανταλλαγούν με μετρητά.
 • Οι εκπτώσεις στο Καφέ-Μπαρ και στο εστιατόριο ισχύουν για τις καταναλώσεις που θα γίνουν από 7:30πμ έως 10:30μμ. Στην υπηρεσία room service δεν ισχύουν οι εκπτώσεις. Μετά τις 10:30μμ και έως τις 12:30πμ δεν ισχύουν οι εκπτώσεις. Από τις 12:30πμ έως 7:30πμ υπηρεσίες παρέχονται μόνο κατόπιν συνεννόησης και υπάρχει επιπλέων επιβάρυνση 60€/ώρα.
 • Το Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών θα λειτουργήσει για όλο το έτος 2012. Κατόπιν διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε το πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή ή να τροποποιήσουμε τους όρους και τον τρόπο λειτουργίας. Εάν ποτέ το κάνουμε αυτό θα ενημερωθείτε έγκαιρα και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσους πόντους έχετε συγκεντρώσει μέχρι τότε για διάστημα 180 ημερών.

·        

Content Management Software (c)opyright 2000-2006 by HELLMEDIA GmbH