Το "Jennifer" Home

Η νεόχτιστη επιχείρηση πολυτελών Ενοικιαζομένων Δωματίων διαθέτει 8 πολυτελή και ευρύχωρα δωμάτια, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 3 άτομα. Το Jennifer Home προσφέρει αρκετές από τις υπηρεσίες που έχουν τα Ξενοδοχεία της Δράμας και οι εγκαταστάσεις του έχουν προδιαγραφές Ξενοδοχείο. Είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο και βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Βουλγαρία. Το πέτρινο κτίριο δεσπόζει πάνω στον λόφο του χωριού «Ταξιάρχες», μια τοποθεσία που προσφέρει όχι μόνο εκπληκτική θέα στα βουνά, αλλά είναι και ένα ιδανικό θέρετρο για όσους αναζητούν καθαρό αέρα και θέλεουν να ανακτήσουν δυνάμεις.

Το ύφος του κτιρίου καθορίζεται από την πέτρα, το ξύλο, τα ζεστά χρώματα και βέβαια την φινετσάτη εσωτερική διακόσμηση, η οποία έχει γίνει με πολύ μεράκι. Τα ψηλά ταβάνια, τα μεγάλα παράθυρα και ο άπλετος χώρος (το πρώτο επίπεδο όπου βρίσκεται και η υποδοχή, είναι ουσιαστικά ένας μεγάλος χώρος που καταλήγει σε βεράντα), δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα άνεσης. Αν σε όλα αυτά προσθέσετε την φιλική εξυπηρέτηση, θα έχετε ένα πακέτο που αξίζει τα επιπλέον 8 χλμ. που θα οδηγήσετε από το κέντρο της πόλης της Δράμας.και τα ξενοδοχεία Δράμα

Το "Jennifer Home" ταιριάζει απόλυτα στην περιγραφή ενός μυστικού καταφύγιου άνεσης και θαλπωρής και στις 4 εποχές του χρόνου.

Content Management Software (c)opyright 2000-2006 by HELLMEDIA GmbH